دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
۰ نفر

شاخص کل بورس تهران در مبادلات ۳۲۷ واحد رشد کرد و به ۶۲ هزارو ۷۸۸ واحد رسید، شاخص فرابورس هم با ۴ پله صعود به ۷۰۴ واحد رسید.

مبادله 381ميليارد تومان سهم: سرمايه‌گذاران  381ميليارد تومان سهام خريدند كه ازاين مقدار 259ميليارد تومان در بورس و 122ميليارد تومان در فرابورس مورد دادوستد قرار گرفت.

  • رونمايي از بزرگ‌ترين مجموعه‌هاي سهامداري دربازارسرمايه

سپرده‌گذاري مركزي اوراق بهادار (سمات)، اسامي بزرگ‌ترين شركت‌هاي بورس و فرابورس را از نظر تعداد سهامدار منتشر كرد. طبق اين فهرست درپايان آذرماه امسال شركت سرمايه‌گذاري توسعه صنعتي ايران با 241هزار و 582سهامدار، در صدر جدول بورس تهران از نظر تعداد سهامداران ايستاد. براين اساس ايران خودرو با 141هزار و 630سهامدار در رتبه‌ دوم قرار دارد. در ميان شركت‌هاي قابل معامله در فرابورس هم بانك سرمايه با 303هزار و 908سهامدار در صدر جدول بزرگان اين بازار از نظر تعداد سهامدار قرار دارد.

کد خبر 321281

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بيمه و بانك

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha